Wie zijn wij

Sound Improvement is een geluidsverhuur bedrijf gevestigd in Valkenswaard en kenmerkt zich, zoals de naam al doet raden, door het leveren van hoogwaardige geluidskwaliteit op feesten en partijen, festivals, conferenties, evenementen etc.

Deze kwaliteit wordt bereikt door het gebruik van A-kwaliteit merken zoals: Digico, Midas, Eaw, Nexo en BSS. Maar met alleen apparatuur is het feest nog niet compleet. Met de juiste instellingen en bediening van deze apparatuur, kan een bekwaam geluidstechnicus het geluid dat uit deze apparatuur naar voren komt, laten klinken alsof er engeltjes in je oren staan te piesen.

Sound improvement heeft zo’n technicus in huis en kan ervoor zorgen dat u precies krijgt wat u wil horen.

Daarnaast zorgt Sound Improvement voor de opbouw en afbraak van benodigde materialen, de afstemming met bands en/of artiesten, etc. etc. Alles in overleg.

Een goede planning is het halve werk.